Гараж за коли Разлики

регистрация
Игри онлайн Намери разликите

Гараж за коли Разлики

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Гараж за коли Разлики

Гараж за коли Разлики
Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 44550
Сребърен медал
Точки 44200
Бронзов медал
Точки 44040
4
Точки 44020
5
Точки 43940
6
Точки 43600
7
Точки 43290
8
Точки 43200
9
Точки 43010
10
Точки 42700
Точки
Покажи още

Гараж за коли Разлики

qrcode Играй онлайн Гараж за коли Разлики (Car Garage Differences) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гараж за коли Разлики е онлайн игра с намери разликите, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Гараж за коли Разлики на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гараж за коли Разлики (Car Garage Differences) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Гараж за коли Разлики може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Гараж за коли Разлики не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гараж за коли Разлики е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 211 пъти.

Последни събития

Без аватар
damqnov спечели 36350 точки (20 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 ден
Без аватар
Tof спечели 37620 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
Без аватар
dj_flash спечели 44200 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg