Пропусни карта

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Пропусни карта

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)

Пропусни карта

Пропусни карта
Това е онлайн игра на карти за двама с правила подобни на пасианс. Целта е да премахнеш своите карти първи в играта. За целта можеш да поставяш карти в средата на игралното поле. Там картите трябва да са подредени във възходящ ред от 1 до 12. Ако нямаш възможен ход, трябва да поставиш една от картите в празните полета вдясно, където също можеш да поставяш карти една върху друга, това ще завърши твоя ред. В играта има и специална карта, която можеш да поставиш върху всяка една друга карта, за да пропуснеш карта от поредицата.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 16326
Сребърен медал
Точки 16204
Бронзов медал
Точки 16121
4
Точки 15995
5
Точки 15933
6
Точки 15493
7
Точки 15322
8
Точки 14918
9
Точки 14353
10
Точки 14159
Точки
Покажи още

Пропусни карта

qrcode Играй онлайн Пропусни карта (Skip Cards) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пропусни карта е онлайн игра с карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пропусни карта на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пропусни карта (Skip Cards) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пропусни карта може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пропусни карта не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пропусни карта е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа и е играна 549 пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 17 часа
czMoni
czMoni спечели 13315 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 17 часа
Без аватар
val2106 спечели 14353 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg