Прибери огнения и водния елф вкъщи

регистрация
Игри онлайн Момче огън и момиче вода игри

Прибери огнения и водния елф вкъщи

Прибери огнения и водния елф вкъщи Играй с водния и огнения елф в играта и им помогни да се приберат вкъщи. Вземи кристалите, за да отключиш вратите и се прибери обратно вкъщи.

Използвай стрелките за движение на огъня, W, A и D за движение на водата. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (17 гласа)

Прибери огнения и водния елф вкъщи

Играй онлайн Прибери огнения и водния елф вкъщи (Take Fire and Ice Elves Home) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Прибери огнения и водния елф вкъщи е онлайн игра с момче огън и момиче вода, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Прибери огнения и водния елф вкъщи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Прибери огнения и водния елф вкъщи (Take Fire and Ice Elves Home) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Прибери огнения и водния елф вкъщи не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Прибери огнения и водния елф вкъщи е оценена с оценка 4 от 5 с 17 гласа. Играта е добавена от bieber и е играна 10K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
lilencepilence добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 години
Без аватар
lilencepilence гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 4 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat