Супер Уинкс Клуб Обличане

регистрация
Игри онлайн Уинкс игри

Супер Уинкс Клуб Обличане

Супер Уинкс Клуб Обличане Играй с феите от Уинкс в тази онлайн игра с обличане. Избери си фея и я облечи с подходящи дрехи. Избери блуза, рокля, пола или гащета, чорапи, обувки и ръкавици.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.1 5 (16 гласа)

Супер Уинкс Клуб Обличане

Играй онлайн Супер Уинкс Клуб Обличане (Super Winx Club Dress Up) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер Уинкс Клуб Обличане е онлайн игра с уинкс, фея, обличане, от категория За момичета.

Можеш да играеш Супер Уинкс Клуб Обличане на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер Уинкс Клуб Обличане (Super Winx Club Dress Up) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Супер Уинкс Клуб Обличане не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер Уинкс Клуб Обличане е оценена с оценка 4.1 от 5 с 16 гласа. Играта е добавена от preslava и е играна 8K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat