Мистерията на близнаците Обречен вихър

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Мистерията на близнаците Обречен вихър

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.2 5 (94 гласа)

Мистерията на близнаците Обречен вихър

Мистерията на близнаците Обречен вихър
Мистерията на близнаците Обречен вихър Играй с Мейбъл и Дипър в това мистериозно приключение с двамата близнаци в обречения вихър. Управлявай едновременно Мейбъл и Дипър и им помогни да стигнат до порталите в играта. Избягвай препятсвията и събери целите звезди с близнаците от анимационния сериал Гравити Фолс по Дисни Ченъл.

Използвай стрелките за движение, space за скок. Видео упътване

Мистерията на близнаците Обречен вихър

Играй онлайн Мистерията на близнаците Обречен вихър (The Twin Mystery Vortex of Doom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мистерията на близнаците Обречен вихър е онлайн игра с гравити фолс, дисни, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Мистерията на близнаците Обречен вихър на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мистерията на близнаците Обречен вихър (The Twin Mystery Vortex of Doom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Мистерията на близнаците Обречен вихър не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мистерията на близнаците Обречен вихър е оценена с оценка 4.2 от 5 с 94 гласа и е играна 31K пъти.

Последни събития

smale
smale гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
smale
smale добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Без аватар
susanitaA добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg