Обречен вихър

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Обречен вихър

Обречен вихър
Обречен вихър Играй с Мейбъл и Дипър в това мистериозно приключение с двамата близнаци в обречения вихър. Управлявай едновременно Мейбъл и Дипър и им помогни да стигнат до порталите в играта. Избягвай препятсвията и събери целите звезди с близнаците от анимационния сериал Гравити Фолс по Дисни Ченъл.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (47 гласа)

Обречен вихър

Играй онлайн Обречен вихър (Vortex of Doom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Обречен вихър е онлайн игра с гравити фолс, дисни, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Обречен вихър на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Обречен вихър (Vortex of Doom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Обречен вихър не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Обречен вихър е оценена с оценка 4.4 от 5 с 47 гласа. Играта е добавена от julia2005 и е играна 17K пъти.

Избрани игри

Последни събития

atanasko
atanasko гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat