Моана и Калинката Бебета

регистрация
Игри онлайн Бебе игри

Моана и Калинката Бебета

Моана и Калинката Бебета Влез в ролята на детегледачка и се погрижи за бебетата Моана и Калинката в тази онлайн игра. Първо ще трябва да помогнеш на Калинката да вземе душ, подсуши я и смени нейните пелени. След това можеш да играеш с различни играчки заедно с Моана.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (30 гласа)

Моана и Калинката Бебета

Играй онлайн Моана и Калинката Бебета (Moana and Ladybug Baby Caring) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Моана и Калинката Бебета е онлайн игра с бебе, моана, мега чудесата на калинката и черния котарак, грижи, от категория Детски.

Можеш да играеш Моана и Калинката Бебета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Моана и Калинката Бебета (Moana and Ladybug Baby Caring) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Моана и Калинката Бебета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Моана и Калинката Бебета е оценена с оценка 4.3 от 5 с 30 гласа. Играта е добавена от bieber и е играна 14K пъти.

Избрани игри

Последни събития

ludmila
ludmila гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat