Калинката пране

регистрация
Калинката пране Днес е ден за пране за нашата любима супер героиня Калинката и ти можеш да й помогнеш с нейните задачи. Помогни на Маринет да подреди нейните костюми по цветове и да добави прах за пране в пералнята. След като костмите са изпрани, можеш да ги окачиш, за да изсъхнат през нощта. В края всички дрехи на Калинката ще бъдат готови за гладене и поставени в гардероба, така че тя да може да ги носи през следващата седмица.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (68 гласа)

Калинката пране

Играй онлайн Калинката пране (Ladybug Washing Costumes) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Калинката пране е онлайн игра с мега чудесата на калинката и черния котарак, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Калинката пране на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Калинката пране (Ladybug Washing Costumes) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта Калинката пране може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Калинката пране не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Калинката пране е оценена с оценка 4.2 от 5 с 68 гласа. Играта е добавена от ben10 и е играна 14K пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 4 седмици
annamariq06
annamariq06 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 месеца
annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat