Бой със снежни топки

регистрация
Игри онлайн Снежни топки игри

Бой със снежни топки

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Бой със снежни топки

Бой със снежни топки
Играй в тази забавна игра с битка със снежни топки и снежни човеци. Хвърляй снежните топки и уцели снежните човеци преди да изчезнат от полето. Бъди колкото се може по-бърз и достигни висок резултат.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 140
Сребърен медал
Точки 126
4
Точки 68
5
Точки 52
6
decoration
Точки 50
7
Точки 46
9
Точки 38
10
Точки 34
Точки
Покажи още

Бой със снежни топки

qrcode Играй онлайн Бой със снежни топки (Snoball Fight) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бой със снежни топки е онлайн игра с снежни топки, зимни, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Бой със снежни топки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бой със снежни топки (Snoball Fight) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Бой със снежни топки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Бой със снежни топки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бой със снежни топки е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash спечели 0 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
dj_flash спечели Ледена фигура
Харесва миХаресва миПредмети преди 3 месеца
veni164
veni164 спечели 140 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg