Премести ги докато съвпаднат

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Премести ги докато съвпаднат

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Премести ги докато съвпаднат

Премести ги докато съвпаднат
Играй с плочките в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да събереш всички плочки от игралното поле. Можеш да събереш плочките, като ги подредиш в групи по три или повече еднакви в редица. Събери всички плочки в играта колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 90350
Бронзов медал
Точки 85360
Бронзов медал
Точки 85360
4
Точки 81450
5
Точки 80080
6
Точки 79810
7
Точки 77520
8
Точки 77270
9
Точки 76000
Точки
Покажи още

Премести ги докато съвпаднат

qrcode Играй онлайн Премести ги докато съвпаднат (Move TIll You Match) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Премести ги докато съвпаднат е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Премести ги докато съвпаднат на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Премести ги докато съвпаднат (Move TIll You Match) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Премести ги докато съвпаднат може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Премести ги докато съвпаднат не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Премести ги докато съвпаднат е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 493 пъти.

Последни събития

Без аватар
dobi66 спечели 4960 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 12 часа
Без аватар
Tof спечели 5280 точки (24 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
summer26
summer26 спечели 5820 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg