Спаси героя

регистрация
Игри онлайн Прегради игри

Спаси героя

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Спаси героя

Спаси героя
Спаси героя Покажи своето логическо мислене и спаси героя и принцесата в играта. Премахни преградите в правилната последователност, за да вземеш златото, да елиминираш противниците, да обезвредиш капаните и да спасиш принцесата. Внимавай да не нараниш героя или принцесата с огъня или да не ги изпратиш в близост до някой противник, който може да ги нарани. Всяко едно ниво има различни цели и предизвикателства, които ще трябва да преодолееш. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 2570
Бронзов медал
Точки 2521
4
Точки 2511
5
Точки 2467
6
Точки 2427
7
Точки 2410
8
Точки 805
9
Точки 784
10
Точки 533
Точки
Покажи още

Спаси героя

qrcode Играй онлайн Спаси героя (Hero Rescue) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси героя е онлайн игра с прегради, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Спаси героя на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси героя (Hero Rescue) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Спаси героя може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Спаси героя не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси героя е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

suzi777
suzi777 спечели 533 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 30 минути
Без аватар
taca68 спечели 100 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 39 минути
Без аватар
Tof спечели 104 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg