Зума игра

регистрация
Игри онлайн Зума игри

Зума игра

Зума игра Играй Зума и групирай топките по цвят, за да ги изчистиш и да освободиш пътя към изхода на пещерата. Ревю

Използвай мишката за стрелба. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (8 гласа)
Зума игри с много топки за разбиванеБлог
Зума игри с много топки за разбиванеНай-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се притеснявайте, тук ще можете да го направите. За новите или опитни играчи на Зума ще предложим много забавни класически и нови зума игри. Нека първо да кажем какво представлява играта. Дълга редица...
Прочети още

Зума игра

Играй онлайн Зума игра (Zuma game) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зума игра е онлайн игра с зума, от категория Логически.

Можеш да играеш Зума игра на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зума игра (Zuma game) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зума игра не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зума игра е оценена с оценка 4 от 5 с 8 гласа. Играта е добавена от peci и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
deqna
obi4am taz igra mnogog e got Cool Kiss
Happy
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat