Каунтър Страйк

регистрация
Игри онлайн Каунтър страйк игри

Каунтър Страйк

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.0 5 (40 гласа)

Каунтър Страйк

Каунтър Страйк
Каунтър Страйк Играй Каунтър Страйк портабъл (CS Portable) като терорист или контра терорист и победи противниковия отбор. Играта може да се играе срещу ботове или в мултиплейър режим срещу други играчи.

Използвай W, A, S и D за движение, мишката за стрелба, ctrl за клякане, R за презареждане, space за скок, B за меню с оръжия, M за отваряне на менюто. Видео упътване

Каунтър Страйк

Играй онлайн Каунтър Страйк (Counter Strike portable) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Каунтър Страйк е онлайн игра с каунтър страйк, първо лице, стрелба, 3D, класически, от категория Екшън.

Можеш да играеш Каунтър Страйк на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Каунтър Страйк (Counter Strike portable) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Каунтър Страйк не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Каунтър Страйк е оценена с оценка 4.0 от 5 с 40 гласа и е играна 22K пъти.

Последни събития

Без аватар
Maely добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
boul2548 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 години
Без аватар
boul2548 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg