Изтъркано Уно

регистрация
Игри онлайн Уно игри

Изтъркано Уно

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.1 5 (18 гласа)

Изтъркано Уно

Изтъркано Уно Изтъркано Уно Тук можеш да играеш популярната игра Уно в твоя браузър онлайн. Можеш да играеш с приятели в мрежа или против компютъра. Целта на играта е да станеш първия играч без карти. Можеш да играеш играта с 2, 3 или 4 играчи. Има различни стратегии, които можеш да използваш, за да увеличиш шансовете си да спечелиш в играта на Уно. Главният принцип е да изхвърлиш картите си преди останалите играчи. Можеш да поставиш карта на игралното поле, ако тя е същата по цвят или номер, като показаната карта на полето. Ако нямаш карта, която можеш да играеш, трябва да изтеглиш карта от тестето. Когато ти остане една карта, трябва да натиснеш бутона Уно, ако не го направиш ще получиш наказание и трбва да изтеглиш две карти от тестето. В играта има общо 108 карти. Има карти с номера от 0 до 9 и карти с допълнителни функции. Картите с номерата са 70% от цялото тесте карти. Картите с допълнителни функции могат да те накарат да пропуснеш ход, да вземеш допълнителни карти, да променят посоката на играта или да сменят цвета. При игра срещу компютъра, трябва да добавиш роботи и след това да натиснеш бутона за настройки, от където можеш да започнеш играта. Освен това можеш да играеш в публични стаи или да създадеш своя стая и да изпратиш кода на приятел, който ще може да се включи в играта с теб.

- играе се с мишката
Видео упътване

Изтъркано Уно

qrcode Играй онлайн Изтъркано Уно (Scuffed Uno) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изтъркано Уно е онлайн игра с уно игри, карти, в мрежа, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Изтъркано Уно на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изтъркано Уно (Scuffed Uno) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Изтъркано Уно може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изтъркано Уно не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изтъркано Уно е оценена с оценка 4.1 от 5 с 18 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Daca
Daca добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
benito
benito гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 месеца
dan
dan гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg