Зоопалула

регистрация
Игри онлайн ICQ игри

Зоопалула

Зоопалула
Зоопалула Това е класическа игра от ICQ - Zoopaloola, подобна на билярд онлайн игра. Твоята задача в играта е да изкараш противниците от полето. Можеш да настройваш силата и посоката, в която да изпратиш твоите играчи. Трябва да уцелиш противниците и да ги насочиш към дупките в играта. Бъди внимателен, за да не изпратиш своите собствени играчи в дупките на играта. Играй zoopalola безплатно онлайн.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 3.7 5 (22 гласа)

Зоопалула

Играй онлайн Зоопалула (Zoopaloola) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зоопалула е онлайн игра с icq игри, билярд, в мрежа, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зоопалула на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зоопалула (Zoopaloola) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зоопалула не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зоопалула е оценена с оценка 3.7 от 5 с 22 гласа и е играна 22K пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
hybrian
hybrian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat