Мега чудесата Калинката

регистрация
Мега чудесата Калинката
Мега чудесата Калинката Бягай по покривите на Париж с Калинката от френския анимационнен сериал Мега чудесата на Калинката и Черния котарак. Преодолей препятсвията, скачай от един покрив на друг и удряй предметите и враговете, които стоят на твоя път. Събери бонус калинките и победи враговете, които заплашват сигурността в Париж.

Използвай стрелка нагоре за скок, стрелка надясно за удар. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.2 5 (1313 гласа)

Мега чудесата Калинката

Играй онлайн Мега чудесата Калинката (Miraculous Ladybug) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мега чудесата Калинката е онлайн игра с мега чудесата на калинката и черния котарак, супер герои, бягане, платформи, анимационни герои, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Мега чудесата Калинката на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мега чудесата Калинката (Miraculous Ladybug) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта Мега чудесата Калинката може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Мега чудесата Калинката не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мега чудесата Калинката е оценена с оценка 4.2 от 5 с 1313 гласа. Играта е добавена от jordi и е играна 499K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Misstic
Misstic гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 7 месеца
Misstic
Misstic добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 7 месеца
Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 9 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat