Лудо парти на плажа

регистрация
Игри онлайн Игри на плажа

Лудо парти на плажа

Направи любима
Гласувай: 
 3.2 5 (8 гласа)

Лудо парти на плажа

Лудо парти на плажа Управлявайте собствен бизнес на плажа в тази онлайн игра за симулация на работа. Организирайте щуро парти на плажа и обслужете клиентите, които идват на плажа, за да се насладят на слънце, напитки и много забавление.

- играе се с мишката
Видео упътване

Лудо парти на плажа

Играй онлайн Лудо парти на плажа (Beach Party Craze) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лудо парти на плажа е онлайн игра с плаж, симулация на работа, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Лудо парти на плажа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лудо парти на плажа (Beach Party Craze) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Лудо парти на плажа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лудо парти на плажа е оценена с оценка 3.2 от 5 с 8 гласа и е играна 4K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg