Туп туп самолет

регистрация
Игри онлайн Игри със самолети

Туп туп самолет

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.8 5 (5 гласа)

Туп туп самолет

Туп туп самолет
Лети със самолета в небето и събирай звездите по твоя път в тази игра онлайн. Щракай по еркана, за да насочиш самолета нагоре и внимавай да не се разбиеш в скалите.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 8634
Бронзов медал
Точки 6294
4
Точки 825
5
Точки 448
6
Точки 267
7
Точки 235
8
Точки 228
9
Точки 212
10
Точки 142
Точки
Покажи още

Туп туп самолет

qrcode Играй онлайн Туп туп самолет (Tap Tap Plane) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Туп туп самолет е онлайн игра с самолети, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Туп туп самолет на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Туп туп самолет (Tap Tap Plane) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Туп туп самолет може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Туп туп самолет не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Туп туп самолет е оценена с оценка 4.8 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
avignon75 спечели 228 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Tasosdecoration
Tasos добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 10 месеца
Без аватар
taca68 спечели 212 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg