Пазар за маймунки

регистрация
Игри онлайн Игри с маймуни

Пазар за маймунки

Направи любима
7
Гласувай: 
 4.5 5 (88 гласа)

Пазар за маймунки

Пазар за маймунки
Пазар за маймунки Добре дошъл на пазара за малки маймунки в тази онлайн игра със симулация на работа. В тази игра ще можеш да управляваш работливата маймунка, която тъкмо е създала своя супермаркет. Помогни на маймунката да управлява своя магазин. Посади плодове и запълни рафтовете с банани, царевица и други продукти. Клиентите ще вземат необходимите продукти и ще те чакат на касата. Проведи заплащането и използвай събраните пари, за да развиеш своя магазин и да наемеш помощници. Отключи нови герои, нови работни позиции и назначи работници, които ще ти помогнат с управлението на магазина. Подобрявай своя герой и се забавлявай в тази онлайн игра.

- движение
Видео упътване

Пазар за маймунки

qrcode Играй онлайн Пазар за маймунки (Monkey Mart) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пазар за маймунки е онлайн игра с маймуни, симулация на работа, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пазар за маймунки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пазар за маймунки (Monkey Mart) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Пазар за маймунки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пазар за маймунки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пазар за маймунки е оценена с оценка 4.5 от 5 с 88 гласа и е играна 24K пъти.

Последни събития

Ibrahim_69
Ibrahim_69 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Без аватар
K_D добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Без аватар
MBakri гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg