Господин много монети

регистрация
Игри онлайн Пакман игри

Господин много монети

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Господин много монети

Господин много монети
Господин много монети Това е класическа пакман игра със средновековна тематика. Цлета в играта е да събереш всички монети, като избягваш враговете в играта. В коридорите на лабиринта ще намериш оръжия и други предмети, които ще ти дадът различни умения. Вземи меча, за да можеш да победиш противниците по пътя, бомбите ще ти дадът допълнителна бързина или ще приспят враговете. Имаш три живота във всяко едно ниво, ако ги загъбиш, играта ще приключи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 56690
Сребърен медал
Точки 56270
Бронзов медал
Точки 48990
4
Точки 3560
5
Точки 3360
6
Точки 2760
7
Точки 2460
8
Точки 2260
8
Точки 2260
9
Точки 2060
Точки

Господин много монети

qrcode Играй онлайн Господин много монети (Sir Coins a Lot) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Господин много монети е онлайн игра с пакман, рицари, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Господин много монети на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Господин много монети (Sir Coins a Lot) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Господин много монети може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Господин много монети не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Господин много монети е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 563 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 56690 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
veni164
veni164 спечели 56270 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Без аватар
dj_flash спечели 48990 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg