Спаси принцесата

регистрация
Игри онлайн Игри с рисуване

Спаси принцесата

Направи любима
Гласувай: 
 3.4 5 (5 гласа)

Спаси принцесата

Спаси принцесата Принцът и принцесата искат да се съберат в тази онлайн игра. Принцесата очаква своя принц на върха на своята кула. Помогни на влюбените да се срещнат, като нарисуваш линия, по която принцът ще може да достигне до принцесата. Вземи под внимание препятсвията, така че принцът да не се удари.

- играе се с мишката
Видео упътване

Спаси принцесата

qrcode Играй онлайн Спаси принцесата (Save the Princess) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси принцесата е онлайн игра с рисуване, физика, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Спаси принцесата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси принцесата (Save the Princess) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Спаси принцесата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Спаси принцесата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси принцесата е оценена с оценка 3.4 от 5 с 5 гласа и е играна 569 пъти.

Последни събития

Без аватар
Littlekathy гласува за играта с 3 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 10 месеца
benito
benito гласува за играта с 3 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 10 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg