Двойната кула на Ханой Пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Двойната кула на Ханой Пасианс

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Двойната кула на Ханой Пасианс

Двойната кула на Ханой Пасианс
Двойната кула на Ханой Пасианс Влез в град Ханой и играй пасианс до прекрасните две кули. Твоята задача е да построиш две кули от карти с една и съща боя. Можеш да местиш картите, като ги поставяш една върху друга в низходящ ред и една и съща боя. Опитай се да направиш няколко празни клетки възможно най-рано в играта, за да имаш повече място за местване на картите.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 2704
Сребърен медал
Точки 2674
Бронзов медал
Точки 2579
4
Точки 2469
5
Точки 2439
6
Точки 2419
7
Точки 2239
8
Точки 2159
9
Точки 2144
9
Точки 2144
Точки
Покажи още

Двойната кула на Ханой Пасианс

qrcode Играй онлайн Двойната кула на Ханой Пасианс (Double Tower of Hanoi Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Двойната кула на Ханой Пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Двойната кула на Ханой Пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Двойната кула на Ханой Пасианс (Double Tower of Hanoi Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Двойната кула на Ханой Пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Двойната кула на Ханой Пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Двойната кула на Ханой Пасианс е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 864 пъти.

Последни събития

Без аватар
baba_Eli спечели 2439 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Без аватар
Kami75rr спечели 2419 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
elizabethd
elizabethd спечели 2239 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg