Страни.IO

регистрация
Игри онлайн Война игри

Страни.IO

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (7 гласа)

Страни.IO

Страни.IO Това е стратегическа игра в реално време с тактически битки и завземане на територия. Влез в битката и завземи всички територии във всяко едно ниво от играта. Изпрати своите войски, за да завземат съседните територии. Всяко парче земя ще ти дава допълнително войска. Завземи всички противникови територии, за да спечелиш дадено ниво от играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Страни.IO

qrcode Играй онлайн Страни.IO (State.IO) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Страни.IO е онлайн игра с война игри, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Страни.IO на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Страни.IO (State.IO) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Страни.IO може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Страни.IO не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Страни.IO е оценена с оценка 3 от 5 с 7 гласа и е играна 738 пъти.

Последни събития

Без аватар
Silas добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg