Португалски пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Португалски пасианс

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Португалски пасианс

Португалски пасианс
Подреди четирите колони от асо до поп от карти в тази интересна португалска разновидност на играта пасианс. Картите на игралното поле могат да бъдат местени, като се подреждат по низходящ ред без значение от боята. Празните места на игралното поле могат да бъдат запълнени само поп. Завърши играта на пасианс колкото може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 17948
Сребърен медал
Точки 17572
Бронзов медал
Точки 12475
4
Точки 12234
5
Точки 12116
6
Точки 12035
7
Точки 11992
8
Точки 11819
9
Точки 11603
10
Точки 11597
Точки
Покажи още

Португалски пасианс

qrcode Играй онлайн Португалски пасианс (Portuguese Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Португалски пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Португалски пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Португалски пасианс (Portuguese Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Португалски пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Португалски пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Португалски пасианс е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
mariavr спечели 10832 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
Без аватар
smoldu спечели 17948 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
smoldu спечели Златна дама пика
Харесва миХаресва миПредмети преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg