Тина Страхотен летен ден

регистрация
Игри онлайн Игри на плажа

Тина Страхотен летен ден

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Тина Страхотен летен ден

Тина Страхотен летен ден Тина Страхотен летен ден Наслаждавай се на слънчевите летни дни на плажа с Тина в тази онлайн игра за момичета. Лятото е тук и Тина иска да се отправи на лятно пътуване. Първо трябва да подготвиш момичето за пътуването. Гримирай Тина, избери прическа, дрехи и аксесоари, които са подходящи за топлите дни на плажа. Преди да се отправиш на пътуването, ще трябва да направиш тест по математика, постарай се да решиш задачите и да получиш висока оценка. След това се отправяш на пътуване, където ще можеш да се гмурнеш и да разгледаш морските обитатели на кораловия риф. Тук трябва да подготвиш добре Тина за гмуркането. Избери кислородна бутилка, маска и костюм за гмуркане. След това ще се озовеш в дълбоките води на морето. Наслади се на гледката и открий всички морски обитатели от списъка, за да продължиш напред в играта. След вълнуващия ден на гмуркане Тина иска да потанцува вечерта. Облечи момичето с красива рокля за танци и избери подходящ вечерен грим. На танците те очаква много забавление.

- играе се с мишката
Видео упътване

Тина Страхотен летен ден

qrcode Играй онлайн Тина Страхотен летен ден (Tina Great Summer Day) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Тина Страхотен летен ден е онлайн игра с плаж, обличане, гмуркане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Тина Страхотен летен ден на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Тина Страхотен летен ден (Tina Great Summer Day) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Тина Страхотен летен ден може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Тина Страхотен летен ден не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Тина Страхотен летен ден е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 465 пъти.

Последни събития

temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 8 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg