Новото начало на Емили

регистрация
Игри онлайн Ресторант игри

Новото начало на Емили

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (5 гласа)

Новото начало на Емили

Новото начало на Емили
Новото начало на Емили Детето на Емили е пораснало и майката иска да отвори ресторанта си отново в тази онлайн игра. Емили ще трябва да се научи да съчетава ролята си на майка и работата си в ресторанта. Играй с момичето и й помогни да се справи с работата и да обслужва клиентите в ресторанта. Не забравяй да се погрижиш за малкото момиче, когато то има нужда от теб. Прегледай инструкциите в играта, за да разбереш добре как да приготвиш необходимата храна и напитки за клиентите в ресторанта. Резултатът от играта се определя от най-високия резултат, който е постигнат, в който и да бил от дните в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 1911
4
Точки 1620
5
Точки 1588
6
Точки 1427
7
decoration
Точки 1383
8
Точки 1374
9
Точки 1253
10
Точки 1205
Точки
Покажи още

Новото начало на Емили

qrcode Играй онлайн Новото начало на Емили (Emily's New Beginning) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Новото начало на Емили е онлайн игра с ресторант, симулация на работа, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Новото начало на Емили на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Новото начало на Емили (Emily's New Beginning) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Новото начало на Емили може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Новото начало на Емили не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Новото начало на Емили е оценена с оценка 4.8 от 5 с 5 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

Без аватар
Sletla спечели 1588 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 ден
veni164
veni164 спечели 1205 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
LINUS2009xx спечели 2027 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg