Ретро защитници Война на кули

регистрация
Игри онлайн Пиксел игри

Ретро защитници Война на кули

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Ретро защитници Война на кули

Ретро защитници Война на кули
Управлявай твоите воини в защитата на кулата от враговете в тази онлайн игра. Това е класическа ролева игра с пиксел дизайн. Използвай своята армия и победи враговете, за да защитиш кулата на твоята принцеса от дракони, скелети, орки, огромни паяци и други лоши създания. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 792844
Сребърен медал
Точки 595669
Бронзов медал
Точки 579703
4
Точки 126359
5
Точки 3542
6
Точки 2145
7
Точки 1392
8
Точки 976
9
Точки 842
Точки
Покажи още

Ретро защитници Война на кули

qrcode Играй онлайн Ретро защитници Война на кули (Retro Defenders Towers' War) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ретро защитници Война на кули е онлайн игра с пиксел, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Ретро защитници Война на кули на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ретро защитници Война на кули (Retro Defenders Towers' War) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ретро защитници Война на кули може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ретро защитници Война на кули не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ретро защитници Война на кули е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 411 пъти.

Последни събития

Без аватар
Gerva добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 8 часа
Без аватар
Gerva гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 8 часа
Без аватар
Gerva спечели 3542 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg