Класическо Уно

регистрация
Игри онлайн Уно игри

Класическо Уно

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Класическо Уно

Класическо Уно Това е класическа онлайн игра на карти Уно. Играта печели играчът, който пръв изиграе всичките си карти. Можеш да играеш само карта от същия цвят или същия номер, като поставената карта на полето. Ако нямаш карта, която можеш да играеш, трябва да изтеглиш нова карта от тестето. В играта има и карти със специални функции - взимане на допълнителни карти, обръщане на посоката на игра, пропускане на ход, смяна на цвета и други. Преди да останеш с една карта трябва да кажеш Уно, в противен случай ще бъдеш наказан с две карти от тестето.

- играе се с мишката
Видео упътване

Класическо Уно

qrcode Играй онлайн Класическо Уно (Classic Uno) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Класическо Уно е онлайн игра с уно игри, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Класическо Уно на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Класическо Уно (Classic Uno) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Класическо Уно може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Класическо Уно не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Класическо Уно е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 781 пъти.

Последни събития

Daca
Daca гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
Без аватар
icemanjos добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 месеца
kati98
kati98 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg