Дюнер кебап

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Дюнер кебап

Дюнер кебап
Застани от другата страна на касата в ресторанта за дюнери в тази онлайн игра. Това е онлайн приключенска игра със симулация на работа, в която твоята задача е да правиш вкусни дюнери. Направи дюнерите със съставки по поръчка на всеки клиент. Следвай стрелката в играта и избери последователно необходимите съставки за дюнерите. Започни с поставяне на хлебчето, след това избери необходимите продукти. Не забравяй да добавиш картофки или питие, в зависимост от това какво си е поръчал клиента. Бъди колкото се може по-бърз, за да изпълниш целите във всяко ниво на играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 23757
Сребърен медал
Точки 23031
Бронзов медал
Точки 22629
4
Точки 2571
5
Точки 1227
6
Точки 1032
8
Точки 441
9
Точки 429
Точки

Дюнер кебап

qrcode Играй онлайн Дюнер кебап (Doner Kebab) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дюнер кебап е онлайн игра с симулация на работа, готвене, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Дюнер кебап на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дюнер кебап (Doner Kebab) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Дюнер кебап може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дюнер кебап не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дюнер кебап е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 865 пъти.

Последни събития

PLamenna
PLamenna спечели 2571 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 23757 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
VANIA_777 спечели 1227 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg