Ядосани птици Хелоуин

регистрация
Игри онлайн Ядосани птици игри

Ядосани птици Хелоуин

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (4 гласа)

Ядосани птици Хелоуин

Ядосани птици Хелоуин Играй с ядосаните птици в тази онлайн Хелоуин версия на играта. Тук можеш да играеш в 20 нива с птиците. Целта във всяко едно ниво е да победиш прасетата, като разрушиш техния замък. Във всяко ниво имаш на разположение няколко различни птици за стрелба. Постарай се да уцелиш всяко едно от прасетата, за да завършиш нивото.

- играе се с мишката
Видео упътване

Ядосани птици Хелоуин

qrcode Играй онлайн Ядосани птици Хелоуин (Angry Birds Halloween) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ядосани птици Хелоуин е онлайн игра с ядосани птици, хелоуин, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ядосани птици Хелоуин на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ядосани птици Хелоуин (Angry Birds Halloween) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ядосани птици Хелоуин може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ядосани птици Хелоуин не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ядосани птици Хелоуин е оценена с оценка 3.7 от 5 с 4 гласа и е играна 865 пъти.

Последни събития

kati98
kati98 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg