Омагьосана градина

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Омагьосана градина

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (5 гласа)

Омагьосана градина

Омагьосана градина
Влез в омагьосаната градина с красивата фея в тази онлайн игра със скрити предмети. Целта в играта е да откриеш всички скрити предмети в градината от списъка. Имаш ограничено време, така че трябва да побързаш. След като откриеш всички предмети от дадена категория, ще получиш нови ходове, така че първо се опитай да завършиш дадена категория. Можеш да увеличаваш изображението в играта, за да виждаш повече детайли.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 5607
Бронзов медал
Точки 5590
4
Точки 5399
5
Точки 5254
6
Точки 3896
7
Точки 3468
8
Точки 3150
9
Точки 2459
Точки

Омагьосана градина

qrcode Играй онлайн Омагьосана градина (Enchanted Garden) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Омагьосана градина е онлайн игра с скрити предмети, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Омагьосана градина на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Омагьосана градина (Enchanted Garden) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Омагьосана градина може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Омагьосана градина не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Омагьосана градина е оценена с оценка 5 от 5 с 5 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
akg_64 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 5640 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg