Весели мелодии Парти

регистрация
Игри онлайн Шантави рисунки игри

Весели мелодии Парти

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.1 5 (14 гласа)

Весели мелодии Парти

Весели мелодии Парти
Весели мелодии Парти Изстреляй анимационните герои от Весели мелодии с ракетата в тази забавна онлайн игра. Играта започва с Бъгс Бъни, а после можеш да отключиш и други герои, като Дафи Дък, Лола и Туийти. Анимационните герои ще бъдат облечени с костюми на супер герои, като Батман, Супермен и Жената чудо, или като героите от анимационния сериал Семейство Флинстоун. Изстреляй героя с ракетата, събирай монети и се опитай да стигнеш колкото се може по-надалеко. Използвай събраните монети, за да закупиш подобрения от магазина в играта, така че да можеш да стигнеш по-надалеко. Крайната цел е да стигнеш невредим до партито, което се организира в края на дългия път. Резултатът в играта зависи от изминатото разстояние и събраните монети. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 7721
Сребърен медал
Точки 7413
4
Точки 7048
5
Точки 6922
6
Точки 6452
7
Точки 6083
8
Точки 5860
9
Точки 2619
10
Точки 2129
Точки
Покажи още

Весели мелодии Парти

qrcode Играй онлайн Весели мелодии Парти (Looney Tunes Mash-Up Party Launch) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Весели мелодии Парти е онлайн игра с шантави рисунки, бъгс бъни, разстояние, супер герои, батман, жената чудо, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Весели мелодии Парти на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Весели мелодии Парти (Looney Tunes Mash-Up Party Launch) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Весели мелодии Парти може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Весели мелодии Парти не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Весели мелодии Парти е оценена с оценка 4.1 от 5 с 14 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni спечели 319 точки (22 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
margoto_777
margoto_777 спечели 7277 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
avignon75 спечели 894 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg