Щастлива ферма Реколта взрив

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Щастлива ферма Реколта взрив

Направи любима
6
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Щастлива ферма Реколта взрив

Щастлива ферма Реколта взрив
В тази онлайн игра ти ще влезеш в ролята на фермер, който ще събира плодове и зеленчуци в градината. Домати, гъби, картофи, моркови, лещници, лук и много други плодове, зеленчуци и ядки те чакат да ги събереш в стотици нива. Трудността и предизвикателствата ще нарастват с всяко изминало ниво и ще получиш допълнителни бонуси, които ще ти помогнат в твоето приключение. Атмосферата в играта се допълва от сладки животни, усложливи малки герои и фантастични плодове и зеленчуци. Можеш да събереш плодовете и зеленчуците, като ги уцелиш с топките, които имаш. Изстреляй топките в правилната посока, така че да уцелиш всички обекти на игралното поле. Топките ще рикошират и ще се върнат при теб, след което можеш да опиташ отново. При всеки ход зеленчуците и плодовете ще се приближават към теб. Трябва да събереш всичката реколта преди тя да стигне до теб. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 971090
Сребърен медал
Точки 509680
Бронзов медал
Точки 363890
4
Точки 361010
5
Точки 358950
6
Точки 308060
7
Точки 297340
8
Точки 220000
9
Точки 128220
10
K_D
Точки 89180
Точки
Покажи още

Щастлива ферма Реколта взрив

qrcode Играй онлайн Щастлива ферма Реколта взрив (Happy Farm Harvest Blast) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Щастлива ферма Реколта взрив е онлайн игра с топка, щастлива ферма, рикошет, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Щастлива ферма Реколта взрив на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Щастлива ферма Реколта взрив (Happy Farm Harvest Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Щастлива ферма Реколта взрив може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Щастлива ферма Реколта взрив не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Щастлива ферма Реколта взрив е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 970 пъти.

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 971090 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
dinko1 спечели 297340 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
taca68 спечели 14470 точки (17 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg