Блиц бижута Предизвикателство

регистрация
Игри онлайн Блиц бижута игри

Блиц бижута Предизвикателство

Направи любима
5
Гласувай: 
 5 5 (5 гласа)

Блиц бижута Предизвикателство

Блиц бижута Предизвикателство
Играй с искрящите бижута и се изправи пред едно трудно предизвикателство в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да съчетаеш бижутата по цветове и да ги подредиш в редове или колони. Постави три или повече бижута от един и същи вид в един ред, за да ги събереш и да спечелиш точки. Опитай се да постигнеш максимално висок резултат, преди времето в играта да изтече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 763860
Сребърен медал
Точки 673554
Бронзов медал
Точки 575358
4
Точки 427386
5
Точки 381985
6
Точки 269250
7
Точки 99170
8
Точки 68400
9
Точки 61831
10
Точки 51272
Точки
Покажи още

Блиц бижута Предизвикателство

qrcode Играй онлайн Блиц бижута Предизвикателство (Jewels Blitz Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блиц бижута Предизвикателство е онлайн игра с блиц бижута, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Блиц бижута Предизвикателство на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блиц бижута Предизвикателство (Jewels Blitz Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Блиц бижута Предизвикателство може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Блиц бижута Предизвикателство не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блиц бижута Предизвикателство е оценена с оценка 5 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
Marria спечели 45955 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
DAVID спечели 21330 точки (32 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
pedina спечели 30396 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg