Хекс бластер

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Хекс бластер

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.2 5 (7 гласа)

Хекс бластер

Хекс бластер
Това е вълнуваща игра с топки и многобройни шестнадесетични блокове. Изстреляй топките и удряй шестнадесетичните блокове, за да ги унищожиш. Всеки блок трябва да бъде ударен определен брой пъти, за да бъде унищожен. Използвай рикошетите на топките, за да можеш да достигнеш до всички точки и да удариш всички блокчета. Бъди бърз и точен, за да унищожиш блокчетата, преди да стигнат до теб или играта ще свърши. Удари бонус блокчета, за да получш различни умения и събирай допълнителните топки, за да унищожиш още повече блокчета в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 100175
Сребърен медал
Точки 92677
4
Точки 2886
5
Точки 2014
6
Точки 1581
7
Точки 1532
8
Точки 1495
9
Точки 1198
10
Точки 1156
Точки
Покажи още

Хекс бластер

Играй онлайн Хекс бластер (Hex Blaster) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хекс бластер е онлайн игра с топка, рикошет, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Хекс бластер на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хекс бластер (Hex Blaster) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Хекс бластер не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хекс бластер е оценена с оценка 3.2 от 5 с 7 гласа и е играна 484 пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni спечели 636 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
Mirco
Mirco спечели 92 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
Без аватар
mcelhans спечели 46 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg