Три върха пасианс почивка

регистрация
Игри онлайн Пасианс три върха игри

Три върха пасианс почивка

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.5 5 (7 гласа)

Три върха пасианс почивка

Три върха пасианс почивка Отправи се на едно незабравимо пътешествие с тази онлайн игра на пасианс с три върха. Играй с картите на един круизен кораб и посети пирамиди, острови и много друго красиви места. Разреши логическите задачи с картите, като ги събереш в правилната последователност. Събери картите с колкото се може по-малко ходове и играй в 100 предизвикателни нива.

- играе се с мишката
Видео упътване

Три върха пасианс почивка

qrcode Играй онлайн Три върха пасианс почивка (Tripeaks Solitaire Holiday) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Три върха пасианс почивка е онлайн игра с пасианс три върха, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Три върха пасианс почивка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Три върха пасианс почивка (Tripeaks Solitaire Holiday) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Три върха пасианс почивка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Три върха пасианс почивка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Три върха пасианс почивка е оценена с оценка 3.5 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
annelili добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 седмица
Без аватар
Liuname добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 месеца
temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg