Модна къща

регистрация
Игри онлайн Модa игри

Модна къща

Направи любима
Гласувай: 
 4.0 5 (12 гласа)

Модна къща

Модна къща Добре дошли в едно специaлно модно студио в тази онлайн игра за момичета. Играй с популярните момичета Роял Бий, Неон Лишъс, Лейди Дива, Суаг и много други кукли. Тук ще имаш възможност да изпълняваш различни мисии и да облечеш куклите в играта в определен моден стил, за да получиш одобрение в социалните мрежи. Също така можеш да създадеш и свой собствен стил с дрехите, които притежаваш в играта. След като си готов с новия си външен вид, можеш да се покажеш пред камерата и да направиш фото сесия за твоите фенове в социалните мрежи.

- играе се с мишката
Видео упътване

Модна къща

qrcode Играй онлайн Модна къща (Style Studio) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Модна къща е онлайн игра с мода игри, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Модна къща на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Модна къща (Style Studio) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Модна къща може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Модна къща не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Модна къща е оценена с оценка 4.0 от 5 с 12 гласа и е играна 789 пъти.

Последни събития

hybrian
hybrian гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца
preslava
preslava гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца
kati98
kati98 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg