Тетрис с пуйки

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Тетрис с пуйки

Направи любима
3
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Тетрис с пуйки

Тетрис с пуйки
Започни едно вълнуващо приключение с пуйки в тази онлайн логическа игра с блокчета. Завърти блокчетата и ги постави на игралното поле, така че да подредиш еднаквите блокчета в редици. Премахвай групи от четири или повече еднакви блокчета в редица и не позволаваяй на игралното поле да се запълни, в противен случай играта ще приключи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 15620
Сребърен медал
Точки 14940
Бронзов медал
Точки 14730
4
Точки 14320
5
Точки 10920
6
Точки 10350
7
Точки 9030
8
Точки 8880
9
Точки 8680
10
Точки 8220
Точки
Покажи още

Тетрис с пуйки

qrcode Играй онлайн Тетрис с пуйки (Turkey Twist Tetris) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Тетрис с пуйки е онлайн игра с комбиниране, блокчета, мобилни, от категория Тетрис.

Можеш да играеш Тетрис с пуйки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Тетрис с пуйки (Turkey Twist Tetris) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Тетрис с пуйки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Тетрис с пуйки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Тетрис с пуйки е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 377 пъти.

Последни събития

rikondo
rikondo спечели 2170 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
login спечели 6850 точки (14 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
anni спечели 10920 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg