Господин и госпожа Коледа Коледно приключение

регистрация
Игри онлайн Декорация игри

Господин и госпожа Коледа Коледно приключение

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Господин и госпожа Коледа Коледно приключение

Господин и госпожа Коледа Коледно приключение Добре дошли в дома на господин и госпожа Коледа в тяхното коледно приключение. Коледа наближава и семейство Коледа се подготвят за празниците. За нещастие еленът се е наранил и шейната е счупена. Дядо Коледа има нужда от помощ да излекува елена и да поправи своята шейна, за да може да достави подаръците на децата за Коледа. Ти можеш да помогнеш на Дядо Коледа да възтановят бързо шейната. На края можеш също да облечеш Дядо Коледа и неговата жена за празника.

- играе се с мишката
Видео упътване

Господин и госпожа Коледа Коледно приключение

qrcode Играй онлайн Господин и госпожа Коледа Коледно приключение (Mr and Mrs Santa Christmas Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Господин и госпожа Коледа Коледно приключение е онлайн игра с декорация, обличане, грижи, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Господин и госпожа Коледа Коледно приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Господин и госпожа Коледа Коледно приключение (Mr and Mrs Santa Christmas Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Господин и госпожа Коледа Коледно приключение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Господин и госпожа Коледа Коледно приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Господин и госпожа Коледа Коледно приключение е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 250 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg