Бягството на Дядо Коледа

регистрация
Игри онлайн Дядо Коледа игри

Бягството на Дядо Коледа

Направи любима
Гласувай: 
 1 5 (1 глас)

Бягството на Дядо Коледа

Бягството на Дядо Коледа Бягай с Дядо Коледа в тази забавна онлайн игра. Златото на Дядо Коледа е откраднато и сега той не може да направи подаръци за Коледа. Дядо Коледа е решен да си върне златото, за да спаси Коледа. Отправи се на едно вълнуващо приключение с Дядо Коледа и му помогни да събере златото по пътя.

Видео упътване

Бягството на Дядо Коледа

qrcode Играй онлайн Бягството на Дядо Коледа (Santa Run) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягството на Дядо Коледа е онлайн игра с дядо коледа, бягане, избягване, зимни, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Бягството на Дядо Коледа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягството на Дядо Коледа (Santa Run) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Бягството на Дядо Коледа може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Бягството на Дядо Коледа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягството на Дядо Коледа е оценена с оценка 1 от 5 с 1 гласа и е играна 339 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg