Сблъсък на звезди

регистрация
Игри онлайн Игри на дъска

Сблъсък на звезди

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (15 гласа)

Сблъсък на звезди

Сблъсък на звезди Включи се в тази забавна настолна игра с много анимационни герои. Тук можеш да играеш с Гъмбол, Дарвин, Робин, Крейг и други анимационни герои. Избери своя любим герой и започни играта. Можеш да играеш сам или заедно с приятели на един компютър. Играта включва много малки мини игри. Опитай се да спечелиш първо място във всяка една мини игра, за да получиш повече точки. Можеш да използваш спечелените точки, за да закупуваш различни бонуси по време на играта. Целта е да стигнеш пръв до ракетата в края на играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сблъсък на звезди

qrcode Играй онлайн Сблъсък на звезди (All Star Clash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сблъсък на звезди е онлайн игра с игри на дъска, гъмбол, крейг край реката, ние мечоците, малки титани, картун нетуърк, анимационни герои, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Сблъсък на звезди на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сблъсък на звезди (All Star Clash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Сблъсък на звезди може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Сблъсък на звезди не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сблъсък на звезди е оценена с оценка 4.4 от 5 с 15 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

kati98
kati98 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg