Принцеси на кънки Зимни облекла

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Принцеси на кънки Зимни облекла

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)

Принцеси на кънки Зимни облекла

Принцеси на кънки Зимни облекла Принцесите ще отидат да се пързалят на кънки в тази онлайн игра с обличане за момичета. Принцесите Ана, Елза, Моана, Ариел и Жасмин искат да отидат да карат кънки на лед. Преди това момичетата имат нужда от красиви облекла за ледената пързалка. Помогни на принцесите да се гримират и да си изберат красиви дрехи и кънки за лед.

- играе се с мишката
Видео упътване

Принцеси на кънки Зимни облекла

qrcode Играй онлайн Принцеси на кънки Зимни облекла (Princess Winter Ice Skating Outfits) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцеси на кънки Зимни облекла е онлайн игра с принцеса, кънки на лед, елза, ана игри, ариел, моана, жасмин, снежанка, зимни, обличане, гримиране, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Принцеси на кънки Зимни облекла на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцеси на кънки Зимни облекла (Princess Winter Ice Skating Outfits) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Принцеси на кънки Зимни облекла може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Принцеси на кънки Зимни облекла не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцеси на кънки Зимни облекла е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа и е играна 731 пъти.

Последни събития

kati98
kati98 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg