Освободи топчето

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Освободи топчето

Направи любима
Гласувай: 
 1.5 5 (6 гласа)

Освободи топчето

Освободи топчето Освободи топчето в тази забавна онлайн логическа игра. Помогни на топчето в играта да стигне до своята цел във всяко едно ниво. За целта можеш да местиш частите от игралното поле, за да направиш непрекъсната линия, по която топчето може да премине. Опитай се по пътя да събереш и всички звезди.

- играе се с мишката
Видео упътване

Освободи топчето

qrcode Играй онлайн Освободи топчето (Free the Ball) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Освободи топчето е онлайн игра с топка, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Освободи топчето на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Освободи топчето (Free the Ball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Освободи топчето може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Освободи топчето не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Освободи топчето е оценена с оценка 1.5 от 5 с 6 гласа и е играна 345 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg