Луд шофьор на тук тук

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Луд шофьор на тук тук

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Луд шофьор на тук тук

Луд шофьор на тук тук
Карай твоята тук тук кола в тази забавна онлайн игра. Покажи своите умения в управлението на тук тук и помогни на жителите на града, който е нападнат от зомбита. Събирай бонус предметите по пътя и стигни невредим до крайната линия във всяко ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 11478
Сребърен медал
Точки 11159
Бронзов медал
Точки 6505
4
Точки 5545
5
Точки 3519
6
Точки 2973
7
Точки 2217
8
Точки 2150
9
Точки 1088
9
Точки 1088
Точки
Покажи още

Луд шофьор на тук тук

qrcode Играй онлайн Луд шофьор на тук тук (Tuk Tuk Crazy Driver) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луд шофьор на тук тук е онлайн игра с коли, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Луд шофьор на тук тук на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луд шофьор на тук тук (Tuk Tuk Crazy Driver) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луд шофьор на тук тук може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Луд шофьор на тук тук не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луд шофьор на тук тук е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 339 пъти.

Последни събития

wikisbiskwiti
wikisbiskwiti спечели 246 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
dobi66 спечели 326 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
cucu спечели 96 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg