Есенен пасианс Три върха

регистрация
Игри онлайн Пасианс три върха игри

Есенен пасианс Три върха

Направи любима
Гласувай: 
 1 5 (1 глас)

Есенен пасианс Три върха

Есенен пасианс Три върха Това е класическа игра на пасианс с три върха с есенна тематика. Играй в 100 различни нива и се потопи в цветните листа на есенната атмосфера. Целта в играта е да събереш всички карти от игралното поле. Можеш да събираш карти, които са с съседни по ред на показаната карта в основата. Ако нямаш възможни ходове, можеш да отвориш нова карта от тестето. Играта ще приключи ако отвориш всички карти от тестето и нямаш повече възможни ходове.

- играе се с мишката
Видео упътване

Есенен пасианс Три върха

qrcode Играй онлайн Есенен пасианс Три върха (Autumn Solitaire TriPeaks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Есенен пасианс Три върха е онлайн игра с пасианс три върха, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Есенен пасианс Три върха на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Есенен пасианс Три върха (Autumn Solitaire TriPeaks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Есенен пасианс Три върха може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Есенен пасианс Три върха не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Есенен пасианс Три върха е оценена с оценка 1 от 5 с 1 гласа и е играна 438 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg