Космически тетрис пъзели

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Космически тетрис пъзели

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Космически тетрис пъзели

Космически тетрис пъзели
Включи се в едно космическо тетрис приключение с тази онлайн логическа игра. Постави цветните парчета тетрис върху решетката, за да създадеш различни форми. Всяко парче има своето място върху решетката, което ще направи играта едно истинско предизвикателство. Завърши 45 вълнуващи нива, докато решаваш тетрис пъзели в атмосфера с космическа тематика. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 144480
Сребърен медал
Точки 142700
Бронзов медал
Точки 142560
4
Точки 139040
5
Точки 134480
6
Точки 133160
7
Точки 130260
8
Точки 129240
9
Точки 123280
10
Точки 92300
Точки
Покажи още

Космически тетрис пъзели

qrcode Играй онлайн Космически тетрис пъзели (Cosmic Tetris Puzzles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Космически тетрис пъзели е онлайн игра с блокчета, мобилни, от категория Тетрис.

Можеш да играеш Космически тетрис пъзели на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Космически тетрис пъзели (Cosmic Tetris Puzzles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Космически тетрис пъзели може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Космически тетрис пъзели не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Космически тетрис пъзели е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 387 пъти.

Последни събития

Mirco
Mirco спечели 53580 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 ден
Mirco
Mirco добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 седмици
Без аватар
Kami75rr спечели 139040 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg