Мини голф Сага

регистрация
Игри онлайн Мини голф игри

Мини голф Сага

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Мини голф Сага

Мини голф Сага Отправи се на едно увлекателно мини голф приключение с тази онлайн спортна игра. Наслади се на красивите пейзажи около плажа с различни голф нива, където точността е ключова за достигане на крайната цел. Удари топката и я отправи в дупката с колкото може по-малко удари. Във всяко едно ниво имаш ограничен брой удари на разположение.

- играе се с мишката
Видео упътване

Мини голф Сага

qrcode Играй онлайн Мини голф Сага (Mini Golf Saga) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мини голф Сага е онлайн игра с мини голф, голф, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Мини голф Сага на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мини голф Сага (Mini Golf Saga) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Мини голф Сага може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Мини голф Сага не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мини голф Сага е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 296 пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg