Игра на бесилка с драскулки

регистрация
Игри онлайн Логически

Игра на бесилка с драскулки

Направи любима
1
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Игра на бесилка с драскулки

Игра на бесилка с драскулки
Играй в тази забавна логическа игра на бесилка с думи. Твоята задача в играта е да познаеш думата. Имаш ограничен брой опити да отгатнеш, кои букви съставят думата. Можеш да играеш играта на английски, френски, испански, италиански, немски и португалски език. Всяка открита буква може да ти даде допълнителна информация, за да можеш да познаеш думата. Всеки неуспешен ход ще нарисува част от бесилката. Ако не успееш да отгатнеш думата след определен брой ходове и цялата бесилка е нарисуване, играта ще завърши неуспешно. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Игра на бесилка с драскулки

qrcode Играй онлайн Игра на бесилка с драскулки (The Hangman Game Scrawls) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Игра на бесилка с драскулки е онлайн игра с думи, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Игра на бесилка с драскулки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Игра на бесилка с драскулки (The Hangman Game Scrawls) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Игра на бесилка с драскулки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Игра на бесилка с драскулки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Игра на бесилка с драскулки е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 325 пъти.

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 53 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 дни
Без аватар
jorko93 спечели 35 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
Без аватар
diazmelany45 спечели 2 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg