Анимационни птици Разлики

регистрация
Игри онлайн Игри с птици

Анимационни птици Разлики

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Анимационни птици Разлики

Анимационни птици Разлики
Играй с анимационните птици в тази онлайн логическа игра с разлики. Целта в играта е да откриеш всички разлики между двете картинки. Огледай внимателно картинките и открий всички разлики колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта. Тук има 6 вълнуващи и предизвикателни нива с много различни птици. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 22070
Златен медал
Точки 22070
Сребърен медал
Точки 22020
Бронзов медал
Точки 22000
4
Точки 21960
5
Точки 21880
6
Точки 21770
7
Точки 21760
8
Точки 21750
9
Точки 21740
Точки
Покажи още

Анимационни птици Разлики

qrcode Играй онлайн Анимационни птици Разлики (Cartoon Birds Differences) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Анимационни птици Разлики е онлайн игра с птици, намери разликите, анимационни герои, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Анимационни птици Разлики на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Анимационни птици Разлики (Cartoon Birds Differences) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Анимационни птици Разлики може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Анимационни птици Разлики не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Анимационни птици Разлики е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 235 пъти.

Последни събития

Без аватар
EveArt спечели 20950 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Без аватар
VANIA_777 спечели 21960 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 дни
czMoni
czMoni спечели 21750 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg