Пиксел приключение Изгубените идоли

регистрация
Игри онлайн Пиксел приключение игри

Пиксел приключение Изгубените идоли

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (10 гласа)

Пиксел приключение Изгубените идоли

Пиксел приключение Изгубените идоли Играй в пиксел приключението в тази онлайн игра с платформи. Събери всички съкровища и ключове и стигни до изходната врата в играта.

Използвай W, A, S и D за движение, L за засилване. Видео упътване

Пиксел приключение Изгубените идоли

Играй онлайн Пиксел приключение Изгубените идоли (Pixel Quest The Lost Idols) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пиксел приключение Изгубените идоли е онлайн игра с пиксел приключение, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пиксел приключение Изгубените идоли на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пиксел приключение Изгубените идоли (Pixel Quest The Lost Idols) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Пиксел приключение Изгубените идоли не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пиксел приключение Изгубените идоли е оценена с оценка 4.6 от 5 с 10 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
MaxBros54 спечели 25080 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg