Войни на тетрадка Космос

регистрация
Игри онлайн Игри със стрелба

Войни на тетрадка Космос

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Войни на тетрадка Космос

Войни на тетрадка Космос Войните на тетрадка се премасят в космоса в тази онлайн екшън игра. Полети на своя космически кораб и унищожи всички противникови космически кораби. Избягвай противниковите снаряди и отстрани враговете колкото можеш по-бързо.

Използвай мишката за движение и стрелба, E за бомба, F за автоматична стрелба. Видео упътване

Войни на тетрадка Космос

Играй онлайн Войни на тетрадка Космос (Notebook Space Wars) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Войни на тетрадка Космос е онлайн игра с стрелба, войни на тетрадка, от категория Космически.

Можеш да играеш Войни на тетрадка Космос на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Войни на тетрадка Космос (Notebook Space Wars) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Войни на тетрадка Космос не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Войни на тетрадка Космос е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg